Vi passar på att bygga om...

Beklagar att du inte får komma in i butiken just nu men vi tar chansen att bygga om just nu. Scrolla ned för mer info...

Glad påsk!

Vi passar på att bygga om...

Produkter kommer och går, de byter namn eller artikelnummer. Eller så försvinner de helt ur sortimentet. Dessutom upptäcker man produkter som kanske inte riktigt "hör hemma" i shoppen då de kanske har en helt annan aura än de andra produkterna. Man behöver sortera ut dem och kanske finna en annan kanal att sälja de genom.

Företagets profil och logotyp är också något som ibland måste ses över. Tidens tand gnager på det som man för 10 år sedan tyckte var superhett och såg fräscht ut. Det ideala är att hitta en profil som överlever fram till den kommande istiden.

Vi skall nu i samband med påsken försöka genomföra en del av de ändringar som vi länge velat genomföra. Vissa saker har vi tänkt ändra på under flera år, men inte hittat rätt tillfälle. Nu har dock tiden kommit.

Under tiden vi gör detta kan det hända att butiken inte är öppen. Eller så öppnar vi den tillfälligt för att stänga den igen en timme eller ett par dagar. Vi beklagar omaket. 

Men vi är säkra på att när väl allt är klart kommer den nya lanseringen ge så mycket bättre upplevelse så det är väl värt besväret. Vi kommer också byta namn på firman men det håller vi hemligt tills allt är klart. 

Vill ni oss något så kan ni som alltid maila till oss eller ringa på +46 (0)70-245 29 31. 

Med vänlig hälsning,

Johan Forsman
Ägare 16-64 Import AB